Vodim različne 3 urne delavnice, ki ljudem pomagajo in jih podprejo pri mnogih različnih pogledih.
Sproti bom dodajam različne vsebine, ki se bodo sproti spreminjale, tako da vas vabim, da si po želji ogledate novosti.

Spodaj je seznam tematik za krajše delavnice oziroma predavanja. Če vas katera od tematik zanima me kontaktirajte.

DELAVNICA ČIŠČENJA, TRANSFORMACIJE IN OSVOBAJANJA STARIH ENERGIJ

Človek je večplastno oziroma holografsko bitje, neločljivo povezano z mnogimi vidnimi in nevidnimi ravnmi. Vsak dan se povezujemo z ljudmi, okolico s katerimi imamo energetske izmenjave in povezave. Velikokrat, predvsem v otroštvu in ob stresnih situacijah v svoj pojav prevzemamo dele in energije iz okolice, ki ostanejo v nas lahko neskončno dolgo.

Je namenjena osebnemu čiščenju, osvobajanju, transformaciji in spuščanju starih bremen, teže in ujetosti. Na delavnici se lotimo korak po koraku osvobajanja mnogih različnih delov, ki nas določajo in omejujejo.

Na srečanju se zgodijo osvobajanja, uravnovešanja in zdravljenja:
Vezi in navezav z ljudmi, skupinami, itd…
Delov nas v drugih ljudeh in energijah in deli drugih v nas
Tujih energij v našem polju
Kolektivne energije
Izgubljeni delci naše duše
Bremen in ostankov iz naše primarne družine (mame, oče, stari starši…)
Neprijetnih situacij in dogodkov; šokov in travm in našega življenja
Živčnega sistema; starih čustev in občutkov, prepričanj in vzorcev, čustvenih oziroma energetskih nabojev in napetosti in stresa.
oziroma karkoli je namen, da se zgodi…

Poudarek je na praktičnem delu na sebi. Teorije je le toliko, da se razloži, predstavi in razume praktične vaje in delovanje.
Načini dela izhajajo iz različnih tradicij; od domorodnih modrosti, gnostičnih tradicij, psihologije in hipnoterapije, dušnih nivojev in Višjega jaza.

Proces je lahko prijeten in sproščen, lahko pa intenziven in zelo močan. Velikokrat se zgodijo močne spremembe in katarze pri udeležencih.

Kaj imeti s seboj: flaško z vodo, beležeko za zapiske, lahka oblačila.

Lepo vabljeni!

DELAVNICA UČENJA NAČINOV ENERGETSKEGA ČIŠČENJA IN URAVNOVEŠANJA

Delavnica je namenjena učenju različni tehnik, pristopov in tematik s katerimi si udeleženci pomagajo samemu sebi in drugim.

V vsakodnevnem življenju doživljamo stalne interakcije z zunanjim svetom (dinamike v službi, intenzivnost v odnosih, stres, živčnost, vezi, navezave in odvisnosti med ljudmi; prevzemanje energij, projekcij, bremena od ljudi in okolice, ki jih lahko prevzemamo na sebe, itd.). Veliko nakopičenih in ujetih čustev, občutkov, stresa, napetosti in ostalih starih energij nosimo iz preteklih odnosov, stresnih in travmatičnih situacij ali dolgotrajnih stanj.

Zato se na delavnici naučimo različnih načinov in praks, ki nam konkretno pomagajo pri uravnovešanju, čiščenju in osvobajanju vsega, kar ni v harmoniji z našim bitjem.
Tehnike so preproste in lahko učljive in jih uporabljamo na sebi in na drugih ljudeh.
Pomembna vrednost vaj in praks je, da nam pomagajo se povezati s svojim Višjim jazom, svojo dušo, vibracijo in svojo čistostjo.

Naučili se bomo:

Meditacije oziroma vaje za krepitev hare, pinealne žleze in Višjega jaza (ki je pogoj za izvajanje tehnik čiščenja in osvobajanja)
Uravnovešanja živčnega sistema (starih čustev, občutkov, energij, itd.)
Uravnovešanje čaker
Sproščanje tujih energij v našem pojavu
Sproščanje bremen, teže in pritiskov
• Meditacija Nebes in Zemlje
• Dihalnih praks

Lepo vabljeni!

DELAVNICA SOOČENJA S SVOJIM LASTNIMI SENCAMI

»Oseba ne postane razsvetljena s tem ko si predstavlja in sega po svetlobi, vendar s tem, da omogoča temi (senci), da postane zavestna
C.G. JUNG
Eno izmed pomembnejših področji psihe-osebonosti človeka in osebnega in duhovnega raziskovanja je aspekt Sence, ki je mnogokrat nesprejet in zapostavljen v današnji družbi. Aspekt Sence je bil v vseh starih tradicijah pomemben del praks in raziskovanja, zahodna družba in cerkev pa sta je odrinila na stran, demonizirala in zamaskirala.
Živimo v svetu, kjer smo naučeni zanikati, ignorirati in ne izražati svoje bolečine, svojih strahov, tabujev, svojih senc in vsega, kar ni družbeno sprejemljivo.

Na osebnem nivoju Senca predstavlja vse naše zanikane, potlačene, ignorirane, pozabljene dele nas samih. Jeza, bes, zavist, laganje, zamere, sodbe, pohlep, odvisnosti, sram, krivda, depresija, bolezni, poškodbe ali katerakoli druga čustva ali stanja, ki jih dojemamo kot neprijetna ali celo negativna predstavljajo naše Senčne dele nas samih.
Glavni vzroki naših senc so odlomljeni deli naše osebnosti in te odlomljeni deli nato zaživijo svoje lastno življenje nekje globoko v našem nezavednem. Ker so ločeni od naše zavesti in odrinjeni na stran jih kasneje naša zavest lahko dojema kot hudobe, umazane, strašljive ali celo negativne in zle.

»Največja svetloba prebuja največje sence. Integriranje naših senc znotraj nas vodi do večje moči in resničnega spoznanja samega sebe

Čeprav je ignoriranje in tlačenje naših temnih delov postalo običajno in nekaj normalnega, je resnica to, da bežanje in zanikanje senc le še bolj okrepi njihovo moč!
Zanikanje sence in naše teme vodi le še v večji bolečini, trpljenju, obžalovanju in propadanju. Ko se senčna-temna plat nas obrne proti nam nas začne uničevati.
Na delavnici bomo spoznali dinamiko, osebnost in delovanje sence. Spoznali bomo od kje prihaja, zakaj nastane in kako jo sprejeti, kako z njo delati in jo ponovno integriteti v naše celotno bitje.
Poleg spoznavanja in ozaveščanja bomo imeli mnogo praktičnih vaj za različne aspekte naših Senc.
S sprejemanjem svojih odrezanih in ločenih delov samih sebe, ki so tekom časa postali senčni, pridobimo nazaj velik del, velikokrat celo ključne in najbolj primarne dele nas samih in s tem postanemo veliko bolj celoviti, resničnejši in naravnejši.

Kje: Dunajska 197, AB agencija, Ljubljana
Cena: 25€ (brezposelni, študentje, pari, upokojenci – 20€ ali manj)

Več o vsebni Senc in dela z njimi si lahko preberete tudi v članku z istim naslovom: TUKAJ.

 

DELAVNICA SPREJEMANJE NOTRANJEGA OTROKA

Vabljeni na redna tedenska srečanja posvečena odkrivanju in celjenju našega notranjega otroka.
To je eno izmed pomembnejših področij ali aspektov nas, ki nas izrazito zaznamujejo in vplivajo na vsa področja naših življenj; od zdravja, financ, odnosov, čustvenega in psihičnega počutja, dela in službe, hobijev in vsega ostalega.

Za veliko večino ljudi, tudi tistih, ki so na poti osebnega in duhovnega razvoja že dolgo časa je ranjen otrok tisti del nas, ki se ga pušča ob strani in se mu ne posvečamo na pravi in konkreten način. Novodobna duhovnost nas lahko celo pelje stran od resničnih in naravnih občutkov, ki so shranjenih v našem notranjem otroku.

Kdo so naši notranji otroci?
To so glasovi znotraj nas, ki nosijo občutke, ki jih nismo bili zmožni izraziti kot otroci. Nosijo naše strahove, jezo, sram, obup, krivdo, žalost, zamere, itd.
Prav tako pa vsebujejo naše navdušenje, srečo, veselje, ljubezen; vendar je veliko od nas tudi te občutke zavrglo in zanikalo.
Ne glede na to ali ste bili negirani, zavrženi, omaloževani, zlorabljeni, ste se zelo zgodaj naučili, da ni varno čutiti.
Naučili ste se, da čutiti pomeni biti ranljiv in biti ranljiv je pomenilo, da morda ne bomo preživeli. In ker smo hoteli preživeti, smo se naučili, kako ne čutiti.
Jeremiah Abrams v svoji knjigi Reclaiming the inner child pravi: »Notranji otrok je nosilec naših osebnih zgodb, vozilo za naše spomine obeh; dejanskega otroka in idealiziranega otroka iz preteklosti. On je resnična živa kvaliteta našega bitja znotraj nas. Je naša duša in tisti, ki doživlja cikle življenja. Je tisti, ki trpi. In je nosilec prenove preko ponovnega rojstva, ki se pojavlja v našem življenju kadar se odcepimo in se odpremo spremembi«.

Notranji otrok predstavlja dele (aspekte, nivoje, arhetipe, itd.) naše osebnosti, ki so se razvijale v razvojnih fazah našega otroštva (faza dojenčka, malčka, mladega otroka, osnovnošolskega otroka, najstnik in tako naprej). Sam bom v vsebino vključil tudi prednatalno obdobje, to je obdobje nosečnosti in pa bremena naših prednikov.

VSEBINA IN POTEK SREČANJ
Srečanja bodo potekala vsak teden v sproščenem in prijetnem vzdušju. Dolžina srečanj bo nekje med 2,5 in 3 urami, odvisno od sprotnega dogajanja.
Vsebina bo sledila razvojnim stopnjam otroka (dojenček, malček, mlado otrok, itd.) in uporabljala v naprej določene korake in postopke, ki pomagajo pri predelovanju vsake od faz in bremen, ki smo si jih ustvarili v tistem obdobju.
Namen je, da se vsako razvojno stopnjo predela in ozdravi tisti del našega notranjega otroka, ki predstavlja določeno razvojno fazo.

Pomembne del delovanja na notranjem otroku predstavlja vzpostavitev (povezovanje) in delovanje iz našega odraslega dela nas samih. Prebujanje, spoznavanje in nato delovanje iz našega odraslega dela naše osebnosti je predpogoj, da lahko uspešno delo s svojim notranjim otrokom.
Uporabljali bomo mnogo različnih vaj, praks, načinov, meditacij za prebujanje notranjega otroka. Delali bomo individualno, v parih in v skupinsko.

Srečanja vam bodo:
• Pokazala primerne načine za soočenje s svojimi občutki glede staršev in otroci.
• Dala orodja, ki jih potrebujete za soočenje in za žalovanje vaše preteklosti, da boste lahko spremenili način, kako se povezujete s svojo preteklostjo.
• Bolj učinkovito obvladovanje sebe, da boste lahko živeli brez odvisnosti in globljimi občutki.
• Naučila, kako imeti občutke, brez da bi jih neprimerno izražali.
• Pomagala omogočiti, da spustite druge, da bi bili odgovorni za vaše občutke.
• Dala sposobnosti, da boste lahko delovali iz odločitve, namesto iz obsesije (reakcije).
• Pomagala odkriti in si vrniti vaše kreativne potenciale.
• Pomagala v svoje življenje vrniti srečo, radost, veselje in sproščenost

S tem se zgodi več stvari:
1 – vrne se nam veliko ujete in nesvobodne energije
2 – sprostijo se notranji konflikti, stres, bremena in podobno
3 – prebudijo se deli naše osebnosti, ki so bili do sedaj skriti in zanikani
4 – dobimo bolj pristen stik in povezanost s samim seboj, z drugimi ljudmi in okolico
5 – izboljša se naš odnos glede denarja, službe, dela, ljudi, zdravja, do samega sebe, telesa, čustev, psihe oziroma na splošno se izboljša naš odnos do življenja.
6 – naši bližnji odnosi se poglobijo in postanejo bolj jasni in harmonični
7 – spoznamo našo podzavest in nezavedno s čimer spoznavamo resničnega sebe

Spremembe se pogosto zgodijo z notranjim otrokom, kajti otrok v sebi nosi proces spremembe.
Glavni koncept teorije notranjega otroka je personifikacija ali poosebljanje preteklosti. Ljudem daje način, kako se povezati s preteklostjo na oprijemljiv način in ne več na abstrakten način. To nam omogoča, da se sprejmemo in se soočimo z delom nas, ki je čutil bolečino, kot tudi z delom, ki bi se lahko odzval na bolečino.

Za informacije me prosim kontaktirajte.

Cena: 50€/mesec; 12,5€ na srečanje
Lokacija: Dunajska 197, 1000 Ljubljana
Kdaj: med tednom, točen dan bo določen po dogovoru z udeleženci