Osnovne delavnice so namenjene spoznavanju, razumevanju in praktičnemu delovanju mnogih človeških aspektov in ravni. Da se nam v življenju zgodijo spremembe na kateremkoli področji se morajo le te zgoditi in integrirati na vseh naših nivojih (fizičnem, čustvenem, umskem, duhovnem, podzavestnem, itd.).

Zato je zelo priporočljivo (s)poznavanje glavnih človeških področjih delovanja, saj je za resnično in trajno spremembo potrebno da se premiki zgodijo tako na duhovnem, umskem, emocionalnem, podzavestnem in telesnem nivoju.
Na osnovnih delavnicah zato spoznamo glavne nivoje, plasti in aspekte, ki sestavljajo človeka in imajo močan vpliv na njegovo delovanje. Predstavil bom glavna področja, ki zaznamujejo in določajo naša življenja, našo osebnost in naše delovanje.
Tako kot v izvornih tradicijah tudi sam poizkušam v svojem delu vključevati vse nivoje, plasti, ravni in aspekte človeka in življenja.

Delavnica Osnove osebnega in duhovnega dela vsebuje vedenja in zakonitosti človeka, kot zemeljskega in duhovnega bitja. Vključuje načine, kako pomagamo samemu sebi glede osebnega, energetskega in duhovnega dela.
Začeli bomo počasi in z osnovami, ki so pa zelo pomembne, ključne in močne za večino od nas. Za vsakega od nas je veliko lažje spoznavati in raziskovati samega sebe, če pred tem spustimo iz sebe vsaj določena omejujoča bremena, teže, ovire, tuje energije, stres, ostanke od ljudi, situacij, poškodb, šokov ali česarkoli drugega, kar nas omejuje in bremeni. Zato je ena od stvari delavnice ta, da se sprosti čim več bremen in teže iz našega celotnega pojava.
Eno od glavnih daril te delavnice so orodja s katerimi lahko poskrbimo za sebe; za svoj energetski pojav in različne aspekte in nivoje. Zato se na delavnici naučimo načinov in orodij s katerimi pomagamo sebi v vsakodnevnem življenju in ob posebnih situacijah.

Vsebina (glavnina) delavnice je sestavljena iz:
Osnovno delovanje in povezave med človeškimi nivoji in aspekti (fizični, čustveni, psihološki, osebnosti, podzavestni, dušni, duhovni in holografski)
Psihologija človeka; razumevanju vpliva našega otroštva in staršev na našo osebnost in notranjega otroka
Prebujanje potlačenih in skritih čustev, občutkov in naših aspektov
• Vpliv in delovanje naših (podzavestnih) vzorcev, prepričanj, idej, programov…
• Pomembnost stika in delovanja iz Višjega jaza in duše
• Pomembnost zavesti na različnih nivojih in aspektih
Energetsko zapletanje: pomeni zapletanje z drugimi tako, da projiciramo naše (svoje) težave na druge ljudi (vzorci in programi moči, kontrole, posesivnosti, itd..). Pomen projekcij
Ozaveščenost delov osebnosti, arhetipov, ega, podzavestnih vzorcev in programov .
Odprtost do Življenja, strasti in pretočnosti
Ljubezen, sprejemanje in sočutje do samega sebe

Praktičen del delavnice:
Konkretna in intenzivna čiščenja, osvobajanja, transformacije in uravnovešanja: kolektivnih energij; delov izven časa in prostora; vezi in navezav; delov nas v drugih in obratno; živčnega sistema; tujih energij v nas (tujki, magija, prekletstva, uroki, izgubljene duše, bitja, itd…); stres; bremena; napetost; teža; izzivi v odnosih; bolezni in poškodbe in mnogo drugega.
Kako ohranjati energetsko čistost in varnost v svojem pojavu
• Načini čiščenja, osvobajanja in transformacije našega živčnega sistema, čaker, tekočine v hrbtenici in celotnega našega pojava
• Meditacija in vaje za krepitev hare, srca, pinealne žleze in pretoka po hrbtenici
• Vaje celovitega dihanja (s trebuhom in celotnih pojavom) in pretočnosti po telesu
Meditacija povezanosti Nebes in Zemlje
• Meditacije za prizemljitev Višjega jaza in duše v telo

S tem ko iz sebe spustimo mnoga bremena, težo in mnoge tuje energije, se počutimo veliko bolj lažje in svobodnejše. To nam omogoči veliko bolj jasen stik, povezavo in delovanje iz našega Višjega jaza in duše (naše resnične narave). S tem se odpre pot do naše intuicije in našega življenjskega poslanstva.

KAJ NAM DELAVNICA DA OZ PRIPOMORE?
Po delavnici se počutimo veliko lažje in svobodnejše, saj se je med delavnico osvobodimo mnogo starih bremen, teže, stresa in notranjih konfliktov.
Dobili smo uvide o sebi, svojem življenju, otroštvu in o medsebojnih odnosih z drugimi ljudmi. Vzpostavili stik in povezavo s svojim Višjim jazom (dušo, intuiciji, itd.) in s tem še bolj stopili na svoje osebno potovanje.

Delavnica se začne v petek zvečer in cel dan v soboto in nedeljo.
Petek: med 18:00 in 21:00 uro
Sobota in nedelja: med 10:00 in 18:30 uro
Cena: 144€

Število mest je omejeno, zato prosim si zagotovite svoje mesto