Potek terapije

Prva terapija vedno traja dobri 2 uri. (Morebitne ostale terapije trajajo od 1,5 do 2 uri.)

Najprej sledi kratek pogovor, kjer oseba pove zakaj je prišla, s čim se sooča in na čem bi rada delala. Sledijo vprašanja glede otroštva, odnosa z mamo in očetom ter stanjem v družini. Poišče se tudi vse dogodke in situacije preko celotnega življenja, ki so osebo zaznamovale in določile, ki so bile zanjo šokantne ali travmatične.

Po pogovoru se oseba uleže na masažno mizo in začnemo z delom, ki poteka korak po koraku. Najprej se uravnovešajo stvari, ki so opisane v »Področja delovanja v terapiji«. Sproti govorim kaj vidim, čutim in zaznavam ter le to potem uravnovešamo. V večini primerov v prvem srečanju sredi terapije naredim tudi bodywork, ki je zelo učinkovit za ljudi, ki nosijo v sebi veliko stresa, napetosti in za ljudi, ki so »odrezani« od čustev in telesa ter so večino časa »v glavi«.

Področja, tematike in nivoji, ki so vključeni v terapijo boste našli v naslednjem razdelku »Področja delovanja na terapiji«.

 

Učinki terapije

Oseba se po terapiji počuti veliko lažje, sproščeno in svobodno.
Na terapiji se osvobodi veliko bremen, teže, starih in tujih energij, ki človeka bremenijo in omejuje. Veliko starih vzorcev, programov, zapisov in čustev in občutkov se sprosti na celičnem in holografskem nivoju.

V življenju se oseba počuti veliko bolj mirno, lažje, pretočno, sproščeno in veliko bolj v svojem središču. Lažje spi in deluje.
Opaziti je, da na stvari oseba gleda drugače kot v preteklosti. Spremenijo se odnosi, saj se energetsko ne zapleta več v odvisnosti. Povezave z ljudmi, skupinami ali tvorbami se sprostijo.
Konflikte situacije, problemi in izzivi, ki jih ima v življenju se začnejo postavljati na svoje mesto, v ravnovesje. Oseba postane bolj povezana sama s seboj, s svojo osebno potjo in našim notranjim vedenjem.

Pri zdravljenju s terapijo Iskra življenja se zgodijo naslednje stvari:

 • Sproščanje živčnega sistema; sprostitev starih misli, idej, čustev, emocij, občutkov in energij, ki so izven ravnovesja v živčnem sistemu in organih.
 • Osvobajanje delov izven časa in prostora; delce ali aspekte vas, ki so ujeti v preteklosti (v starih emocijah) ali v drugih prostorih in krajih, se ponovno uravnovesi in združi
 • Osvobajanje vezi in navezav; osvoboditev vseh ljudi, skupin in energij s katerimi ima oseba kakršnekoli navezave ali ujetosti.
 • Dele ali aspekte vaše osebnosti, ki se niso počutili varne tukaj in sedaj, se ponovno združi in harmonizira.
 • Odkritje preteklih življenj, ki imajo vpliv na današnje življenje osebe
 • Odkritje razlogov za ponavljajoče se vzorce v odnosih.
 • Sprostitev energijskih zapisov oziroma vzorcev na telesnih delih, ki izvirajo iz preteklih travm
 • Osvobajanje teže in bremen prednikov
 • Aktiviranje potencialov, znanj, vedenj, modrosti in vrlin;
 • Osvobajanje vsega kar je morda pripeto na vas: entitete, mrtve duše, delce izgubljenih duš, implantate, povezave z bitji iz drugih svetov, dimenzij, uroke, prekletstva, magijo itd.
 • Sprostitev konfliktov, nezdravih programov v vaši podzavesti kot so: “Ni varno ljubiti, ni varno živeti svojo lastno moč, ni varno biti to kar sem v resnici.”
 • Sprostili boste karmične navezave, ki jih imate na starše, partnerje in druge ter psihično težo, ki jo imate zaradi podzavestnih misli.
 • Odkritje vsega kar boste hoteli vedeti ali potovati, kamor koli boste želeli.
 • Oziroma kar boste izpostavili pred terapijo

 

Kaj je terapija in kaj je delo terapevta?

Terapevt je vedno samo pomočnik ali kot rečejo v angleščini „facilitator“ drugi osebi, da ji pomaga in jo podpira. S svojo zavestjo, vedenjem in modrostjo lahko podpre osebo, da iz sebe spusti stare stvari, da prebudi svoje resnične dele sebe in da živi svoje izvorno pot. Tako je od vsake osebe posebej odvisno koliko daleč in globoko se želi spustiti v svojih procesih, transformacijah in spremembah.
Terapevt drži energetski prostor, kjer se intima in dušni nivoji osebe počutijo varno in opravijo spremembe, ki si jih želijo. V veliki meri gre za nivo zavesti in zavedanja, ki jo ima oseba, ki podpira drugo osebo. Temu lahko rečemo tudi nivo vibracije ali osebne, čustvene in dušne inteligence.

Človek je holografsko bitje, kar pomeni, da aspekti nas obstajajo na vseh nivojih, ravnem, časih in prostorih, ki medsebojno vplivajo eden na drugega. Zato včasih vzroki za nastale izzive prihajajo iz obdobij in prostorov, ki presegajo našo domišljijo in trenutno zavest. Vendar je vse kar smo kadarkoli in kjerkoli doživeli vedno zapisano v našem energetskem in dušnem polju oziroma v naši matrici (zapisi so shranjeni v naših celicah, organih, delih telesa, čustvih in ostalih naših nesnovnih energetskih telesih.

Naša duša in naše bitje je doživelo zares mnogo situacij, dogodkov in izkušenj. Mnoge od njih niso bile prijetne. Vsakič, ko se nam je kaj zgodilo, kar ni bilo prijetno se je del nas poškodoval, odlomil, ločil, ranil, popačil, itd.

Naša duša in naša zavest sta neločljivo povezani z našimi čustvi, emocijami, občutki, z našo intimo, našo psiho, duševnostjo, umom, intelektom, z našim fizičnim telesom, holografskimi nivoji ter z vsem, kar nas dela človeka in iz česar smo sestavljeni.

Osebne terapije vam ponujajo edinstveno priložnost, da se osvobodite vsega kar vas bremeni, utesnjuje, vas dela majhne in nesvobodne. Osvobodi vas čustvene navlake, ki ste si jo nabrali v toku življenja, ustaljenih vzorcev delovanja, mišljenja, ki vas obremenjujejo. Osvobodite se starih čustev, omejujočih idej, vplivov, ki jih imajo drugi na vaše življenje.

Zdravljenje s terapijo Iskra življenja je mogočen način za odkritje svoje lastne resnice. Njen namen je, da vam pomaga integrirati vaše celotno bitje z vašim Višjim Jazom. Deluje po principih izvornih tradicij, predvsem staro Egipčanske, Gnostične in šamanske linije, kjer so v delovanje človeka vključevali vse nivoje bivanja in realnosti. Od najbolj fizičnih, do najbolj zvezdnih in kozmičnih. Ta proces išče vzorce, programe in čustva, katerim vaša podzavest daje energijo. Vaš podzavestni um je del vas, ki ve vse o vas. Če obstaja trenutni notranji konflikt, se lahko poišče in osvobodi.

Dostikrat obstaja, ne glede na to koliko smo vložili v razumevanje našega mentalnega, emocionalnega, duhovnega in fizičnega nivoja, nek manjkajoči del, ki nam onemogoča dokončno razrešitev problemov. Terapija nam pomaga, da lahko presežemo te lastne omejujoče ovire.

Na zemeljskem in osebnem nivoju je namen terapije sprostitev, osvoboditev in uravnovešanje vseh starih in deformiranih delov nas, ki prihajajo iz našega otroštva, odraslega življenja, linije naših prednikov, preteklih in vzporednih življenj! Delo in prebuditev naše osebnosti, seksualnosti, moškosti in ženskosti in ostalih aspektov.

Ljudem pomagam pri uravnovešanju in razumevanju fizičnih bolezni in poškodb, čustvenih in psihičnih neravnovesij, izzivov v odnosih, kakršnih kolih blokadah, težavah, stiskah, problemih, odvisnostih
Na duhovnem in energetskem nivoju pa je namen mojega dela (terapij in delavnic) utelešenje našega višjega jaza in naše duše v naše telo. To pomeni integracijo vseh naših (holografskih) nivojev v našo fizično realnost. Gre za aktivacijo duhovnih in ezoteričnih znanj in vedenj in za spust svetlobe preko vseh naših teles v zemeljske nivoje.

 

Koliko terapij je potrebnih?

Vsaka terapija je celota za sebe. Lahko se pride na terapijo samo enkrat, ali pa večkrat. Vendar ker so terapije zelo konkretne in močne in globoke naj med njimi preteče nekaj tednov. Načeloma priporočam 2-3 terapije v daljšem časovnem obdobju.

V prvem srečanju opravimo celovito in kompletno čiščenje, osvobajanje in uravnovešanje mnogih področij in aspektov, ki so opisani v »področja delovanja na terapiji«. Zelo dobro je, da se osebo osvobodi tujih in neharmoničnih energij, prisotnosti in poškodb. Nato se šele lahko začne resno delo na osebi in njenih lastnih zapisih. Vsaka morebitna naslednja terapija pa se osredotoča na to kar oseba sama izpostavi in na to kar se takrat pokaže samo od sebe.