Skozi leta sem sam ali s pomočjo drugih gostil različne tuje predavatelje, terapevte, zdravitelje in raziskovalce življenja. Nekateri od preteklih dogodkov so navedeni spodaj. V prihodnje bom spet gostil Maorske zdravitelje iz Nove Zelandije, učitelje Egipčanske ezoterike in duhovnosti in mnoge druge dogodke.

Obisk Maorskih zdraviteljev in šamanov iz Nove Zelandije, kjer so pomagali ljudem s svojim posebnim “bodyworkom”, svetimi pesmimi in domorodnimi znanji in modrostmi. Maorski zdravitelji so nas do sedaj obiskali že šeskrat in tudi v letu 2019 jih spet pričakujemo v Sloveniji.

Potovanje po svetih krajih zahodne Amerike, na energetske točke, srečanje z Indijanskimi plemeni in mnogo drugega.

Šamansko potovanje po svetih krajih Bolivije imenovano POT KONDORJA. Potovanje je vodila in jih še vedno vodi Tina Zgonik.

Delavnica s povdarkom na izvornih praksah in modrostih starega Egipta, Indije, Tibeta in Gnostike za osebno in duhovno transforacijo, prebujanje in aktivacijo samega sebe. Fokus delavnice je bil na prebujanju, zdravljenju in aktivaciji Shakti energije in zavesti.

Delavnica s povdarkom na izvornih praksah in modrostih starega Egipta, Indije, Tibeta in Gnostike za osebno in duhovno transforacijo, prebujanje in aktivacijo samega sebe.
Tokrati fokus je bil na delovanju hare/maternice in s tem povezanimi aspekti človeka.

Delavnica s povdarkom na izvornih praksah in modrostih starega Egipta, Indije, Tibeta in Gnostike za osebno in duhovno transforacijo, prebujanje in aktivacijo samega sebe.
Fokus te delavnice je bil na prebujanju, sprejemanju, zdravljenju in intergaciji ran, poškodb in deformacije našega bitja.

Prvi obisk Sashe Cobre v Sloveniji, kjer je predstavila svoje delo na področju zdravljenja seksualnosti in intime.

Več projekcij enega najbolj sporočilnih in gledanih dokumenatrnih filmov, ki nam jasno pokaže kdo, kako in zakaj vodi naš svet in kaj lahko naredimo, da bi zaživeli bolj svobodno in naravno.

Delavnica antičnih skrivnosti svete geometrije in kako je le ta v resnici podlaga za celotno življenje, od zakonitosti atoma, do največjih galaksij, mikro in makro kozmosa in kako sveto geometrijo umestimo na človeški osebni in duhovni napredek.
Zelo pommebna znanja za človeka in družbo!